Skip to main content Skip to footer

HØY strømpris = LAV tomtepris

Vi har nå kun 8 selveiertomter igjen for salg innenfor eksisterende reguleringsplan.

To av disse tomtene ligger midt oppe i Birkenåsen og er på over 2 daa. De 6 andre tomtene ligger på et lite delfelt med totalt 11 hytter. Alle tomtene grenser til friareal og er således relativt sjeldne. Man står helt fritt i valg av hytteleverandør og det er ikke knyttet noe tidsperspekt til oppføringen.

Ingen av tomtene blir påvirket av fremtidig regulering og det er ikke planer om å regulere så store tomter i den nye reguleringen. Dette er derfor en unik mulighet for å sikre deg «et lite stykke Birkenåsen».

Se ledige tomter

Birkenåsen

Hyttetomt 1,4 mål

Ytterst på pynten - i enden av blindveg

kr 1.590.000,-

Birkenåsen

Hyttetomt 2,3 mål

Toppen av en kolle - 260 utsikt - unik

kr 1.990.000,-

Birkenåsen

Hyttetomt 1,1 mål

Selveiertomt - alpint - golf - langrenn

kr 890.000,-

Birkenåsen

Hyttetomt 2,7 mål

SOLGT! Selveiertomt - golf - langrenn

kr 1,790.000,-

Kjøpers marked

Mange hyttekjøpere er nå avventende, men til våren forventes det prisøkning for fritidsboliger. Du kan derfor gjøre et godt kjøp i dag, før prisene stiger igjen.

Les mer

Veibeskrivelse

  • Følg RV 3, 4,6 km nord for Rena sentrum, ta av til venstre ved Hovdmoen til Østerdalen Hotell / Sorknes golfklubb / bensinstasjon.
  • Sving til høyre før bensinstasjon langs med RV 3 og følg hovedvei 4,7 km mot Birkenåsen til du kommer til campingplass/parkeringsplasser til venstre.
  • Kjør rundt parkeringsplassen og følg vegen videre opp mot hyttefeltet.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.

Les mer om personvern og cookies