Skip to main content Skip to footer

Shopping og spisesteder

Godt utvalg av mye

I Rena sentrum finner du det meste til hverdag og fest.

Sentrumet er oversiktlig, og det er korte avstander. Du vil fort merke, at det du trenger får du tak i. Det er verdt å trekke fram at du kan gjøre dagligvarehandelen i fire matforretninger, du kan handle til hus og hjem i tre byggevareforretninger, og til egen trening har du tre treningssentre å velge mellom.

 

Shopping

Fra mange hold hører du, at du trenger ikke dra ut av Rena for å handle. Hverdagshandelen er godt ivaretatt. Mat, klær, sko, sport, gaver og interiør, jernvare, optiker, frisør, vinmonopol. I det hele tatt!

Et lite sentrum som Rena, gjør at alt ligger i korte avstander til hverandre. Tollef Kildes gate er hovedgaten gjennom sentrum, og butikker og spisesteder ligger på begge sider. Høgskolen og kulturhuset ligger også i sentrum. Alt kan nås til fots.

 

Spis ute

Gode spisesteder finner du også. Kafé Sandbeck i kulturhuset selger kaffe, kaker og annen «biteti». Er det pizza, burger og kebab som frister, kan du legge veien til Royal Pizza & Kebab, Milano Pizza Rena eller Jettz Burger Rena. Sushi og asiatiske retter er også på plass, og Andaman Thai & Sushi er en god adresse.

Det finnes mer og mer er på gang. Du finner garantert noe som frister.